Uw voordeligste adres voor AdBlue

Sinds 2012 kunt u bij ons terecht voor de levering van AdBlue op uw locatie voor de meest scherpe prijs! Leveringen vanaf 200 liter in een vat, of vanaf ± 1.000 liter in uw eigen IBC('s) of tankstation.

Bijvullen op elk gewenst moment

Ook wanneer de tank of IBC nog niet geheel leeg is, kan er via een geijkte meter een hoeveelheid AdBlue aangevuld worden. Voorheen moest de tank of IBC geheel leeg zijn voordat deze werd omgeruild.

IBC kan op de eigen plek blijven staan

Het gemak is groot, als de IBC op zijn eigen plek kan blijven staan, zeker wanneer er geen heftruck in de buurt is. Ook de pomp kan blijven zitten. Dit in tegenstelling tot wanneer de IBC omgewisseld moet worden.

Geen lege emballage

De lege emballage zal voor u als klant geen probleem zijn. Maar wanneer er geen emballage is, geeft dit natuurlijk meer efficiëntie waardoor het vervoer goedkoper kan!

Voorraadbeheer mogelijk

Voor grotere tanks bestaat bij ons de mogelijkheid van het plaatsen van sensoren in de tank. Hierdoor kunnen wij en u de voorraad op afstand in de gaten Houden waardoor het droogvallen van de tank tot het verleden behoort.

Levering van IBC's en tanks

Indien nodig kunnen we u ook voorzien van IBC's en voorraadtanks (1200, 2500, 3500, 5000 en 9000 liter). Omdat we meerdere tanks inkopen, kunnen we scherpe aanschafprijzen voor u hanteren.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor het bijvullen van uw AdBlue tank of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.